KAIJA

Let's Dance tanssikoulun perustaja Kaija Räty on aloittanut itämaisen tanssin opiskelut v. 1986, aluksi Irene Jelinin koulussa ja sen jälkeen Shoshanan koulussa. Kaija Rädyn ensimmäinen opintomatka suuntautui Kairoon, Egyptiin v. 1988 ja siellä hän käy pari kertaa vuodessa jatkuvasti lisää opiskelemassa. Hänen opettajinaan ovat toimineet mm. Suzanne Petren (Zenah), Rakia Hassan, Nawer, Iibtisam El-Masri (Mde Busy), Sameh El-Dessoukyn ja Farida Fahmi, Mahmoud Reda, Farouk Moustafa, Alaa Abu Leyla ja Aida Noor, Liza Laziza (Iran/Egypti), Omar Gaballah (Egypti), Ahmed Fekry (Egypti/ Saksa), Tito (Egypti), Freiz (Egypti), Zahra (Alegaria/Saksa), Yasser El Swery (Syyria/ Egypti) Prof.Dos. Hassan Khalil (Egypti).Kaija Räty on opiskellut tanssia myös Turkissa (opettajina Nancy, Neil ja Hamam) sekä Marokossa. Tunisiassa ja Kiinassa (Pekingin oopperan tanssinopettajan johdolla).
Kaija Vireä


Kaija Räty

Hän on myös osallistunut lukuisille vierailevien tanssitaiteilijoiden kursseille Suomessa, esimerkiksi Serena Wilson (USA), Mahmoud Reda (Egypti), Pia Bergström (Ruotsi), Samar Ramy (Saksa), Wendy Buonaventura (UK), Issam Abo El-Nasr (Saksa), Fahd Kayal (Syyria), Juan Rodriques (Kuuba), Katherine Ruillet (Hollanti), Suraya Hilal (Hollanti), Anne Ashcroft (UK), Magda Kadous-Boers (Saksa), Morocco (USA), Ruillet (Hollanti), Yousry Sharif (USA), Juliana Brustik (UK), Shakira (USA), Rhea Deanna Rosa (Kreikka), Shahrazad (Saksa), Safy (USA), Aida Noor (Kairo), Faruk (Kairo), Magdy El-Leisy (Egypti/Saksa), Khaled Mahmoud (Egypti/Iso-Britannia), Liza Laziza (Iran/Egypti) ja Omar Gaballah (Egypti), Pinky Shen Meixiang (Kiina).

Kaija on käynyt vuosittain opintomatkoilla ulkomailla. Tanssifestivaaleihin ulkomailla hän on osallistunut Tanssi-festival Changaissa, Kiinassa, 12.–25.9.2006. Vuonna 2007 hän vieraili tanssifestivaaleilla Coverry, Ibo State, Nigeriassa 1.12.2006–2.1.2007 ja Filmi Festivaaleilla Zanzibarissa, Tansaniassa 3.-4.7. 2007, Nile Group Festivaaleilla Cairo, Egypti 17-20.11.2008, Ruotsi Oriental festivaaleilla 2008 ja 2009 toukokuussa.
Kaija punainen
Katri Käärme
Sirpa Rantanen
Anussri
Pinky Shen
Kirsi Teräs
Leena Shah
Janika Järvinen
Rumpa Saha
West Archibong
Ahmed Taha
Taina Huoman
Pia Pykälämäki
Sirpa Rantanen
Anita Kurvinen
Jennifer
Jose
Leena Shah
Leena Shah
Pia Pykälämäki
Sirpa Rantanen
Anita Kurvinen
Jennifer
Jose
Leena Shah
Pia Pykälämäki
Sirpa Rantanen
Anita Kurvinen
Jennifer
Jose
Leena Shah
Leena Shah
Leena Shah